Una prova d’imaginació

Aquest escrit havia de ser una prova d’imaginació i la primera entrada a aquest blog orientat al dibuix, pintura, fotografia i narrativa, ja que pensava que no podia ser d’una altra manera. Havia de ser una prova d’imaginació per saber si posseeixo la suficient capacitat d’inventiva, així i ja d’entrada, per embolicar la troca on s’han entortolligat les meves expressions.

Pel que fa a la narrativa, fa temps que vaig caure en un oceà ple de noms i de possibles significats. Noms curts, però clars; noms que determinen de què va tot això de l’escriure. Però si els noms eren curts és perquè les meves històries solen ser breus.

També és breu el meu sospir que representa l’anhel ben definit de desitjar que qui passi per aquí, como un insecte amb ales, pugui apreciar les insinuacions de formes i colors, de línies i figures que es fan i es desfan. Però dubto fins i tot de que els qui passin per aquí siguin insectes, sinó que com a molt, seran éssers despistats que per uns moments hauran caigut en la trampa. Éssers atrapats davant les mostres d’imatges i de les meves paraules que, com pintades en una tela, comencen a dir alguna cosa als possibles observadors-lectors. Quina pretensió voler ser una aranya amb la teranyina ben preparada, però és així i la meva imaginació em porta a creure’m una aranya que va participant i avançant dins la gran xarxa!

Així començo a compartir l’immens espai que es va omplint d’imatges simbòliques i no tan simbòliques, de visions virtuals, de materials reals i, alhora, d’escrits on en la narrativa no podré evitar que s’hi barregin les realitats fantàstiques i les ficcions reals.

Tinc ganes de parlar dibuixant i de pintar parlant. El silenci aparent el deixo per a la fotografia: a aquells instants captats en l’infinit del temps. I tot m’ho prenc com una prova d’imaginació.

 

Acerca de Grocdefoc

Estudis i experiències en Arts Plàstiques i Literàries
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *