Un regne a les fosques

Pluja de colors

Pluja de colors – Grocdefoc

Es fa fosc i aquest cap de setmana ha estat fosc. Fosc no per manca de llum ni del sol, sinó fosc perquè els ànims han baixat tant d’intensitat que al final se m’ha fet tot, tot, fosc.

Però en fi, demà serà dilluns i tornarà a sortir el sol. Hi ha dies en què per més que saps que tens idees que bullen i que volen sortir, no acabes de trobar la clau, la formula, la manera, o no es dóna la màgia necessària o la sort que també ens ha d’acompanyar per a fer un bon pastís avui no ens ha vingut a visitar;  i encara que hi posis tots els sentits, o hi posis tota la voluntat i les ganes… res, que no hi ha res a fer.

He intentat dibuixar però el meu cap em deia que havia de llegir, m’he posat a llegir però no em concentrava perquè pensava que volia dibuixar… o potser era que el que desitjava era pintar? Cap a pintar que me n’he anat i quan ja tenia les pintures i els pinzells preparats els he guardat perquè aleshores he vist una posta de sol que volia ser fotografiada, i he sortit amb la càmera per enxampar els últims raigs de sol… però abans d’arribar al turó des d’on faig les fotografies, m’han vingut idees per a un relat que se m’han presentat al davant tan clares com una clara d’ou ben separada del rovell i he tornat a casa tot corrent i corrents he arribat a l’ordinador per poder escriure el que tenia tan clar…

I el que he escrit… Òndia!, és aquest escrit sobre la foscúria d’un dia determinat entre els meus dies d’art… que ha estat un dia fosc com ja deia al principi.

De tant en tant la foscúria s’instal·la i ja pots fer, ja… que la fosca esdevé l’estat que regna en un regne a les fosques.

Acerca de Grocdefoc

Estudis i experiències en Arts Plàstiques i Literàries
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

4 comentarios

  1. Mai hauria pogut expressar un dia fosc , com ho has fet tu.Brava!!!

  2. ànims !!! tots tenim dies així… els artistes potser més !!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *