Un Conte de Nadal de Shaudin Melgar-Foraster

Far de Nadal

Far de Nadal

Si un no escriu el que li plau, de què li serveix l’escriptura?  El dia és la nit la majoria de vegades en què em poso a escriure i trec de la tinta una filera de formigues uniformades, mentre que l’estil se m’escapoleix entremig de la llum d’una vitrina antiga.   Grocdefoc

Molts anys, en arribar Nadal, m’he dit que m’agradaria escriure un Conte de Nadal, però no ho faig. Potser perquè el que jo escric difereix bastant dels temes que per Nadal se solen tenir en compte… però vet aquí que acabo de llegir un relat del qual crec que, a més de servir de Conte de Nadal, té altres connotacions literàries.

La seva autora: Shaudin Melgar-Foraster l’ha titulat Una nit…

L’he enllaçat perquè crec que la difusió d’aquest conte val la pena. I ja ho sabeu, qui vulgui llegir un Conte de Nadal molt personal d’una professora i escriptora catalana que viu i dóna classes al Canadà, aquí us el deixo perquè penso que val la pena submergir-se en altres móns quan aquests són molt rics en experiències humanes i literàries, escrits per persones que mentre fan la feina ben feta, també escriuen molt bé.

Acerca de Grocdefoc

Estudis i experiències en Arts Plàstiques i Literàries
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *