Pensaments de mitja tarda amb Merles pel mig

Merla, dibuix-Paint per Grocddefoc

Merla. Dibuix-Paint, per Grocdefoc

És l’hora en que tornen els ocells i la figuera del veí s’omple de taques negres (ocells de bec vermellós, més bé tirant a color taronja), i jo que m’imagino que són corbs negres… ) -crec que són Merles-.

 Les Merles i els seus cants m’han acompanyat tot el dia.

De vegades són molt pesades amb els seus cants esbojarrats… altres vegades les Merles em fan companyia… m’ajuden a asserenar-me… a dir-me que al cel continuen havent-hi ocells que van i venen… talment com els meus pensaments que no s’aturen ni fan la migdiada, ni s’encanten en una sola pedra… i jo que volia quietud i solitud… i la guerra és per tot arreu… i jo que continuo pensant que només sento música de guitarres que em venen de l’altra banda del món !

 

Acerca de Grocdefoc

Estudis i experiències en Arts Plàstiques i Literàries
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *