Pàtina de temps

Pàtina de temps. Acrílic sobre paper. Grocdefoc

“Pàtina de temps” – Pintura acrílica sobre paper. Detall.Per M. Pilar Martínez Herrero

Pàtina de temps entre els dies d’art

Hi ha dies que no em surt res, que res m’inspira, que una pàtina de blanc, o de gris, o de negre cobreix tota la immensitat de la qual vaig feta. Obro els braços i abraço la terra, començo a saltar i el cel se m’acosta, intento agafar al vol l’ocell daurat i aquest deixa anar una ploma.

El cel és a tocar.

Quan miro a baix, els rius són vermells i els camps tots cremats, els boscos són molt vells i no en neixen de nous. I jo em sento un tros de carbó, fumejant, fumejant…

Formo part de la pàtina del temps.

 

Acerca de Grocdefoc

Estudis i experiències en Arts Plàstiques i Literàries
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

3 comentarios

  1. Encantada de la teva amistat ,et seguiré i gaudiré dels teus pinzells i la teva pluma.
    M’ ha agradat molt aquesta ” pàtina del temps “,pero et donaré una alegria, perque en un moment com aquest que relates … jo vaig anar a caminar per un bosc d’ Olèrdola que s’ havia cremat feia uns mesos, la desolació era infinita…i les llàgrimes em queien sense poder.ho evitar, pero… sota unes fulles cremades …vaig veure un detall verdós.. les aixeco ,i em trobo un petit plançó de sàlvia que estava creixent en mig de la penúria. Cremar el bosc havia sigut sempre un motiu per la regeneració.Et regalo el meu record ! Ibèria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *