M’ho hagués pogut estalviar

El Greco, 1567, La curació del cec

La meva col·laboració a Relats Conjunts

No fa massa dies que em van operar de cataractes… i potser m’hagués estalviat tants maldecaps: visites a l’oftalmòleg, exploracions als ulls, programacions quirúrgiques; signar papers; estar en dejú; anar al darrera d’una infermera sense quasi veure-hi, estirar-me en una llitera, patir una anestesia local, les esgarrifances només de pensar en els implants de lents; dies i dies amb tractament de gotes… Tornar-me a acostumar a veure-hi. Penso que  tot això m’ho hagués pogut estalviar si hagués sigut el cec del Greco.

Acerca de Grocdefoc

Estudis i experiències en Arts Plàstiques i Literàries
Marcar el Enlace permanente.

Un comentario

  1. Hem de confiar amb la ciència, encara que vagi lenta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *