M’ho hagués pogut estalviar

El Greco, 1567, La curació del cec

La meva col·laboració a Relats Conjunts

No fa massa dies que em van operar de cataractes… i potser m’hagués estalviat tants maldecaps: visites a l’oftalmòleg, exploracions als ulls, programacions quirúrgiques; signar papers; estar en dejú; anar al darrera d’una infermera sense quasi veure-hi, estirar-me en una llitera, patir una anestesia local, les esgarrifances només de pensar en els implants de lents; dies i dies amb tractament de gotes… Tornar-me a acostumar a veure-hi. Penso que  tot això m’ho hagués pogut estalviar si hagués sigut el cec del Greco.

Acerca de Grocdefoc

Estudis i experiències en Arts Plàstiques i Literàries
Marcar el Enlace permanente.

Un comentario

  1. Hem de confiar amb la ciència, encara que vagi lenta.

M'agradaria saber què opines