Escoltant a French for Rabbits per camins desconeguts

Energies per Grocdefoc

Grup d’energies

Escoltant a French for Rabbits m’oblido del món malalt. És com si les seves veus i els seus ritmes em dugués cap endins, cap a llocs de mi mateixa desconeguts però molt intuïts, llocs desconeguts però quasi a punt d’esclatar al meu davant d’una manera tan clara com la sortida de sol més espectacular.

Llocs desconeguts per on camino fa molt de temps i per on per damunt les voreres van plenes de fulles de color daurat; i per on entremig dels arbres apareixen éssers diminuts… que em recorden els meus temps passats quan  queien pètals de flors i volves de neu davant del meu nas. I jo m’ho creia tot.

Mentre tot fa olor de mel, de sucre cremat, de pa acabat de fer, fins i tot el record de l’olor de la colònia que es posava la mare als matins em revé i en l’olor m’entretinc i l’agafo entre els dits… i la retorno a l’espai per a que continuï la seva volta al món… mentre continuo escoltant a un grup de músics de sensibilitat similar a la que voldria trobar més sovint pel meu camí escollit al vol de l’aventura diària.

 

Acerca de Grocdefoc

Estudis i experiències en Arts Plàstiques i Literàries
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

2 comentarios

  1. Pingback: Dies d'art amb Músiques i Músics | Dies d'Art

  2. Simplemente naravilloso tus dibujos me trasmiten sosiego.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *