Desig per al 2016. Llum i foscor.

Detall de peix per Grocdefoc

Detall de Peix. Pintat sobre fusta , pintura acrílica i làmines d’estany, per Grocdefoc.

Fa dies que no escric degut a dues intervencions als meus ulls gastats. Qui sap si podré retornar amb forces al meu mig abandonat blog… als meus dibuixos i pintures, als meus intents de narrar el que penso i sento… voldria expressar el meu desig lluminós per aquest 2016:

Que tot reneixi amb la força necessària per trobar harmonia i enteniment, discerniment, paraules plenes de significats, de fets justos i entenedors… Que els homes creixin, eixamplin els seus horitzons humans, els seus cors cap a l’infinit… Que trobem la fórmula per esdevenir germans… però…

 

Desig fosc per al 2016:

Però sincerament, crec que no deixen de ser paraules buides el que he escrit quan penso en el que realment passa en aquest planeta terra… Per què som tan hipòcrites i desconsiderats? Aleshores les pors ancestrals em retornen com a monstres que no puc oblidar… i em revé la història de la humanitat.

Qui diu que no podem créixer més, molt més… fins a veure el rostre veritable de les estrelles?

Em diuen que blogs com aquest no poden funcionar… I jo em pregunto si ja som només màquines sense ànima? només humans robotitzats, que ens movem i funcionem com aparells sincronitzats, bateguem amb líquids de laboratori, amb els pensaments uniformats i amb cossos i siluetes serigrafiades? Qui sap…

Acerca de Grocdefoc

Estudis i experiències en Arts Plàstiques i Literàries
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

4 comentarios

 1. eih ! que et milloris i una forta abraçada !!!

 2. Estimada Grocdefoc, em sap greu el que dius dels teus ulls. Espero que les intervencions hagin anat bé. I qui et diu que blocs com el teu no poden funcionar? Jo cada cop que hi entro quedo fascinada amb les imatges que ens ofereixes. I ja saps com m’agraden els teus escrits.
  Et desitjo un 2016 ben lluminós!
  Shaudin

 3. Lamento lo de tus ojos… Pero seguro qeu el 2016, renaces con toda la ilusión qeu siempre has mostrado en tus escritos y dibujos.
  Desde luego un blog como este SI puede funcionar, nos hacer ver lo que nuestros ojos no están preparados para descubrir y nos haces pensar en cosas que vamos dejado de lado y no debemos olvidar.
  Te mando un súper abrazo y te deseo un 2016 lleno de creación!!

 4. pepi carreras

  Una forta abraçada Pilar.
  Ara no ens veiem diariament,però ja veus…..estem en contacte.
  Pepi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *