Descansant entre línies

Dibuix tinta xina i pintura acrílica

Descansant entre línies – Detall dibuix tinta xina i pintura acrílica-M.Pilar Martinez Herrero

 

Dubtes amb els títols i el SEO de fons i amb les llibertats creatives compartides

Quan no teníem blogs, ni tan sols imaginat que arribaria el dia en què hauríem de pensar en tot això del SEO a l’hora de titular els nostres post, les nostres imatges, etc. aleshores titulàvem els nostres dibuixos i pintures sense tenir en compte tantes històries… Ara, entre pensar que si el títol ha de ser atractiu, que agradi, que provoqui (com una estrella de cinema amb els papers barrejats), que cridi l’atenció (com un forassenyat cridant al mig del carrer), que enganxi (com si al títol se li pogués posar una mica de pegament en barra o un troset ce celo darrere les lletres), que el títol sigui realment descriptiu i coherent amb el que volem dir o mostrar... Doncs bé, jo em trobo en aquest punt estrany en què pel que fa a l’art, encara no he trobat la manera més adequada de titular els meus dibuixos, potser perquè de fet no els solc titular, sinó que deixo a l’espectador que interpreti el que vulgui.

I això, per a mi, era una llibertat creativa compartida.

El mateix dibuix -detall- que he col·locat al capçal d’aquest post i que he titulat Descansant entre línies… no sé si respecta ben bé les directrius assenyades que aconsellen els entesos en SEO, per tal que aquest títol pugui arribar realment a qui busqui dibuixos de gent descansant entre línies.

No és això, ja ho sé… però el cert és que encara em costa trobar la manera d’expressar amb paraules el que expressen els meus dibuixos. No és senzill.

(Grocdefoc)

Acerca de Grocdefoc

Estudis i experiències en Arts Plàstiques i Literàries
Enlace para bookmark : Enlace permanente.

2 comentarios

 1. Hola Pilar,

  Realmente entiendo lo que comentas, es muy difícil escribir con naturalidad y pensar en SEO. Y mucho más en tu caso cuando estamos hablando de arte, posibles interpretaciones, lo que cada uno pueda ver..Es como inducir a tu espectador a un pensamiento, cuando ellos a lo mejor lo que sienten, es otra cosa.

  Por ejemplo a mi este dibujo tuyo me hace pensar en una persona que harta de tanto ruido, decide dejar atrás todo, y mirar al futuro con una nueva visión..

  Puedes intentar describiendo lo que tu quieres contar tratando de posicionar en SEO por las palabras que más te inspiran en este dibujo, pero siempre dejando al pie de tus imágenes y relatos abierta la puerta de la imaginación de tus lectores..

  Y sobre todo que el SEO no bloquee tus maravillosas ideas,!!!

  Un abrazo

  • Pués sí, tienes razón Andrea. Cuando dibujé ese personaje estaba percibieno el futuro que me esperaba con otra visión. Aunque quizás no era consciente de que expresaba eso. El título “descansando entre líneas” fue lo que el dibujo me inspiró (a mi misma!) en estos útimos días en que volví a fiarme en el dibujo y en como lo podia titular pensando en SEO. .
   Como siempre, gracias por tus consejos y tus deseos. .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *